Vaatevallankumous-tapahtumia kevään 2019 kampanjaviikolle

By Fashion Revolution

5 years ago

Vaatevallankumous-viikko lähestyy jo hyvää vauhtia! Onkin jälleen aika ryhtyä tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen!

Haluaisitko sinä, ystäväsi tai kenties jopa yrityksesi osallistua Vaatevallankumoukseen järjestämällä jonkin tapahtuman?
Lue alta vinkkejä ja tietoa tapahtumien järjestämiseen liittyen!

Vaatevallankumous-tapahtuma voi olla mikä tahansa Vaatevallankumous-teemainen tapahtuma, kuten…

  • kirpputori
  • vaatteiden vaihto -tapahtuma
  • dokkari-ilta
  • Vaatevallankumous-aiheita käsittelevä keskustelu
  • työpaja, jossa korjataan ja/tai tuunataan vaatteita
  • jokin täysin muu!

Vaatevallankumous-tapahtumia on järjestetty ympäri Suomea joka vuonna. Tapahtumat ovat olleet pieniä ja suuria, pienyrittäjien, yritysten ja ihan yksittäisten kaveriporukoidenkin järjestämiä. Kuka tahansa voi järjestää tapahtuman ja tehdä siitä mieleisensä. Me voimme myös auttaa ideoinnissa ja ohjata materiaalien ääreen, jos yksin suunnitteleminen tuntuu hankalalta! Tapahtuman järjestäminen on hyvä tapa osallistua Vaatevallankumoukseen kampanjaviikolla, joka on tänä vuonna 23. – 28.4.

Jos sinulla on intoa, ideoita tai suunnitelmia tapahtuman järjestämiseen, olethan meihin yhteydessä osoitteeseen tapahtumat.vaatevallankumous(at)gmail.com. Lisäämme tapahtumasi tapahtumakalenteriimme ja jaamme sitä somessa, jotta ihmiset löytävät tiensä tapahtumaasi. Autamme mielellämme myös yksityisten tapahtumien kanssa!

Verkkosivujemme Resources-osiosta löydät tietoa kampanjasta, materiaaleja sekä #whomademyclothes -kylttejä. Kannattaa käydä tutustumassa niihin!

Kirjoittanut Kia Toivonen