Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vaatelainaamo Tanttu x Vaatevallankumous

April 24 @ 4:00 pm - 7:00 pm

Tanttu on osa Vaatevallankumousta! 

Myös Tanttu haluaa vaateteollisuudelta vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Vaatevallankumouksessa kysytään vaatemerkeiltä #whomademyclothes eli kuka minun vaatteeni on tehnyt.

Keskiviikon 24.4.2019 Tanttu-iltaa vietetään poikkeuksellisesti Äärellä-ravintolassa klo 16-19!  

* Sanna Hopiavuori tulee kertomaan oman merkkinsä vastuullisuudesta sekä omasta työskentelystään. With love Sanna Hopiavuori -mallistosta löytyy kauniita, mukavia ja monikäyttöisiä vaatteita, neuleita, kierrätysnahkakoruja ja – pussukoita naisille. Ajattomasti mustan ja harmaan eri sävyillä. Suunnittelun lähtökohtana on nk. ”slow fashion” hidas muoti: tuotteet suunnitellaan kestämään aikaa: tyylikkäästi ja omaleimaisesti. Päämateriaalina ovat luonnonmateriaalit: villa, bambu, puuvilla, silkki sekä kierrätysnahka. Mallisto uudistuu kaksi kertaa vuodessa, saatavilla on myös aina edellisten sesonkien suosikkituotteita. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Pohjanmaalla, rakkaudella. Eettisesti ja ekologisesti chic. Illassa on mahdollisuus tilata Sannan tuotteita -10 % alennuksella.

Tanttu tutuksi! Vaatelainaaminen on ekoteko. Illassa pääset tutustumaan Tantun valikoimaan ja yhteisölliseen meininkiin. Halutessasi voit liittyä jäseneksi paikan päällä. Maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät maksukortit.

* Tanttukirppis! Muutamat lainatantut etsivät uusia rakastavia koteja! Vaatelainaamon valikoimasta poistuvia tuotteita lunastettavissa kirppishinnoin loppuelämän käyttöön.

Äärellä-smörret ja juomat! Nauti samalla smörre (5 €) ja/tai vaikka lasi vastuullisesti tuotettua viiniä (hinnaston mukaan).

 

Details

Date:
April 24
Time:
4:00 pm - 7:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/565852410565885/

Venue

Kauppakatu 19
Seinäjoki, 60100

Organiser

Vaatelainaamo Tanttu
Email:
vaatelainaamo.seinajoki@gmail.com
Website:
https://vaatelainaamotanttu.blogspot.com